Εκδηλώσεις - Ομιλίες

5th Annual Conference (Risk Day) - Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

Για 5η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε στις 17/06, στο ξενοδοχείο President, το ετήσιο Risk Day Conference με τίτλο “In a world of Risk, Join the Risk Management Revolution”.

Σκοπός του συνεδρίου ήταν να αναδείξει ότι, στον σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο, η διαχείριση των λειτουργικών (και όχι μόνο) κινδύνων αποτελεί αναγκαιότητα και όχι επιλογή.

Την Ελληνική Ένωση Τραπεζών εκπροσώπησε η Acting Γενική Διευθύντρια κα Χαρούλα Απαλαγάκη, με χαιρετισμό κατά την έναρξη του συνεδρίου.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμος Στελεχών Διαχείρισης Κινδύνου (ΠΑ.ΣΥ.Σ.ΔΙ.Κ.) σε συνεργασία με την CLEON Conferences & Communications και τέθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.